Nooijen Betonpompen

Nooijen Betonpomp is gevestigd net naast de A50 tussen Uden en Veghel. Dit is zo omdat de Gebroeders Nooijen vanuit het ouderlijk huis zijn begonnen. Sinds 1 januari 2018 is Andre Nooijen de enige aandeelhouder.

 

De twee broers zijn begonnen met voornamelijk het storten van vloeren. Tegenwoordig is het verhuren van mobiele betonpompen en met name aanhangwagen-betonpompen met machinist de kernactiviteit.

Het bedrijf

Nooijen Betonpompen is een familiebedrijf. Er zijn momenteel 10 medewerkers verbonden met het bedrijf. Bij piekbezettingen worden ZZP’ers ingehuurd. Momenteel heeft het bedrijf een wagenpark dat bestaat uit 4 mobiele- en 6 aanhangwagen-betonpompen.

Specialistisch vak

Een betonpomp besturen kan niet iedereen. Het is een heel specialistisch vak. Onder andere is het ‘stempelen’ van de pompwagen een van de belangrijkste activiteiten. Dit vooral om veiligheidsredenen.

 

Er zijn ruim 200 betonpompen in Nederland. Nooijen betonpompen werkt in geheel Nederland en delen van België en Duitsland. Onze machinisten zijn zeer ervaren in hun werk. Ze rijden in principe met hun eigen pomp.

Een stukje geschiedenis

De gebroeders Nooijen richten in 1999 het betonpompenverhuurbedrijf op.

Dat begon met het kopen van een tweedehands pomp. In 2001 kwam er voor het eerst een nieuwe pompwagen bij. De omzet groeide en het aantal betonpompwagens is toegenomen tot 10 voertuigen. Nooijen betonpompenverhuur is gevestigd in Mariaheide – gemeente Meierijstad. Het kantoor en de werkplaats liggen vlak naast de A50, tussen Uden en Veghel.

 

Het is een familiebedrijf. Nooijen onderscheid zich door heel snel in te spelen op de vraag van de opdrachtgever en het leveren van persoonlijke aandacht.

 

De eerste jaren waren vooral gefocust op het storten van betonvloeren. Tegenwoordig verhuurt Nooijen Betonpompen B.V. betonpomp- en aanhangbeton-pompwagens met machinist.

10

Betonpompen

10

Ervaren machinisten

3

Landen