Over Nooijen

Nooijen Betonpompenverhuur

Nooijen Betonpompverhuur is gevestigd net naast de A50 tussen Uden en Veghel. Dit is zo omdat André en Christian Nooijen vanuit het ouderlijk huis zijn begonnen.

De twee broers zijn begonnen met voornamelijk het stortten van vloeren. Tegenwoordig is het verhuren van mobiele betonpompen met machinist de kernactiviteit.

Het bedrijf
Nooijen Betonpompen is een familiebedrijf. Er zijn momenteel 6 medewerkers verbonden met het bedrijf. Bij piekbezettingen worden ZZP'ers ingehuurd. Momenteel heeft het bedrijf een wagenpark dat bestaat uit 7 betonpompen. De jongste aanwinst is een aanhangwagenpomp. Een pomp die vervoert wordt door een bestelbus en daardoor flexibel en snel inzetbaar is.

Specialistisch vak
Een betonpomp besturen kan niet iedereen. Het is een heel specialistisch vak. Onder andere is het 'stempelen' van de pompwagen een van de belangrijkste activiteiten. Dit vooral om veiligheidsredenen.

Er zijn ruim 200 betonpompen in Nederland. Nooijen betonpompen werkt in geheel Nederland en delen van België en Duitsland. Onze machinisten zijn zeer ervaren in hun werk. Ze rijden in principe met hun eigen pomp.

Contact met Nooijen betonpompen; Gevestigd in Mariaheide - gemeente Meierijstad
Straat: Goordonk 6

Postcode: 5464 TJ Mobiel: 06-22608176
Plaats: Mariaheide E-mail: info@nooijenbetonpompen.nl